Veel gestelde vragen

Op deze pagina vind u onze veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen?
Kijk dan op onze klantenservice pagina en neem contact met ons op.

Hoe kan ik mijn Herbalife bestelling betalen?

U kunt bij ons betalen via Bancontact/MisterCash, PayPal, Creditcard, iDeal of via bankoverschrijving.

Kan ik gebruik maken van de 30 dagen niet goed, geld terug garantie?

Ja, dat kan. Wanneer u niet tevreden bent over de producten kunt u deze binnen 30 dagen retourneren. U bent wel zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten. Zodra wij de producten en een volledig ingevuld en ondertekend retourformulier van u hebben terug ontvangen maken we het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) weer aan u over.

Hoe snel wordt mijn Herbalife bestelling geleverd?

Wanneer uw betaling binnen is leveren we zo snel mogelijk uit, dat kan al de volgende dag zijn maar meestal binnen 48 uur.

Wat moet ik doen als ik op mijn streefgewicht ben?

U bent nu verantwoordelijk voor het behoud van uw nieuwe omvang en figuur. Het is heel simpel, u zorgt dat u uw calorie inname op hetzelfde niveau komt als u calorie verbruik. Blijf voldoende bewegen en zorg voor voldoende vocht inname. Het kan lastig zijn om te weten wat gezond is of niet. Herbalife maakt dat makkelijker voor u en het werkt dat heeft u al gemerkt. Houd het daarom bij minimaal 1 maaltijd vervangende Formule 1 shake per dag in plaats van 2 of pak een lekkere maaltijdreep en blijf de supplementen gebruiken waar u zich zelf prettig bij voelt. Herbalife is alles behalve een tijdelijk dieet het gaat om optimale voeding gebaseerd op wetenschap en dat heeft iedereen elke dag nodig.
Begin elke dag met een gebalanceerd ontbijt, voorbeelden vind u op de site.
Komt u wat aan of u zit niet lekker in uw vel dan intensiveert u gewoon even weer het product gebruik.

Is het Herbalife programma getest?

Het Herbalife programma is uitgebreid klinisch getest. Studies hebben uitgewezen dat Herbalife producten effectief zijn. Tevens wordt iedere partij Herbalife producten gecontroleerd middels het herbalife ‘Seed to feed’ programma voordat het verzonden wordt naar één van de wereldwijd verspreide distributiecentra.

Val ik af door zo min mogelijk te eten?

Ja dat gaat, het is alleen de vraag of u gewicht verliest op de plekken die u wilt en waar u het wilt, namelijk vetmassa en geen spiermassa en of u dat lang genoeg kunt volhouden. En wat gebeurt er wanneer u ermee stopt? Dit soort van dieet zorgt voor een ongewenste toename van gewicht en vetmassa wanneer u stopt, het zogenaamde Jo-Jo effekt.

Wij denken niet zozeer in kg gewichtverlies maar in centimeters, een goed figuur op termijn.
Uw Welzijn is in goede handen. Herbalife is er om te helpen goed te eten, actiever te worden en u fit te voelen.
Klinische studies tonen aan dat het vervangen van een dagelijkse maaltijd van een energiebeperkend dieet met een maaltijdvervanger bijdraagt aan het behoud van gewicht na gewichtsverlies. Formula 1 shakes zijn rijk aan proteïnen uit soja en zuivel en zijn daarom een goed optie als u magere spiermassa wilt opbouwen door training.

Door het verhogen van uw spiermassa neemt uw metabolisme ook toe en zult u meer caloriën verbranden zelfs wanneer u slaapt.

Moet ik ook sporten om af te vallen met Herbalife?

Herbalife propageert een gezonde actieve levensstijl. Hetgeen inhoudt: optimale voeding, voldoende drinken en regelmatige lichaamsbeweging(het matigen van alcoholgebruik en het niet roken). Dus raden wij iedereen aan te gaan sporten of bewegen. Dit mag bijvoorbeeld ook een uur (stevig door) wandelen, fietsen of werken in de tuin zijn. Wees actief.

Wat is Herbalife en hoe werkt het?

Herbalife voedt je lichaam van binnen en van buiten op een complete uitgebalanceerde manier. Het is optimale voeding voor de binnen en buitenkant van je lichaam voor verschillende doelgroepen Wil je jou sportprestaties verbeteren, afslanken of aankomen of juist een gezond en snel ontbijt of ben je juist geïnteresseerd in goede huid en haarverzorging Herbalife heeft het allemaal.  De producten zijn makkelijk in gebruik en wetenschappelijk onderbouwd en we hebben een passend programma voor iedereen. Herbalife propageert daarnaast een actieve en sportieve levensstijl voor iedereen. 

Kan iedereen Herbalife gebruiken?

Herbalife producten zijn in principe veilig te gebruiken, maar het is in geval van een gewichtsbeheersingsprogramma met name raadzaam voor personen met chronische nierproblemen of insuline afhankelijke diabetespatiënten om eerst een arts te raadplegen. Volg daarnaast altijd de aanwijzingen op de verpakking strikt op.

Ontvang ik bij mijn bestelling ook een gebruiksaanwijzing?

Ja, bij elke eerste bestelling voorzien wij u van een informatiegids. In de informatiegids vind u een duidelijke gebruiksaanwijzing, informatie over de verschillende producten, heerlijke shake recepten, algemene informatie, tips en een maten tabel.

Ik wil absoluut GEEN begeleiding, kan dat?

Dat is mogelijk, maar liever niet. Uw resultaat is ons belang, daarom begeleiden we u graag. We sturen u verschillende e-mails en nemen zonodig telefonisch contact met u op. Wanneer u echter geen e-mails van ons wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via de link onderaan onze e-mails. Als u niet gebeld wenst te worden dient u gewoon simpelweg geen telefoonnummer in te vullen.

Is de sportvoeding doping veilig?

Herbalife garandeert dat ieder product van iedere batch die geproduceerd is, is getest op verboden stoffen door een onafhankelijke derde partij voor uw zekerheid kunnen producten worden getraceerd met behulp van het batchnummer op het product en gecontroleerd worden op www.koelnerliste.com